HYR LOGE & UTEMILJÖ


Bokningar för säsong 2024 är igång!

Är ni intresserade av att hyra loge och utemiljö på Sofiero Gård ?

För mer information välkommen att kontakta:

info@sofierogard.se
Logen


Vi vill bevara logen så ursprunglig som möjligt. I mitten av lokalen hänger en vacker kristallkrona från samma tid som Sofiero Gård uppfördes. I väster finns stora vackra fönster som restaurerats efter originalritningarna från 1876.

I mitten av logen har vi lagt in ett rejält brädgolv som vi linoljevaxat. Uthyrningssäsongen är från maj till september. Om man vill hyra lokalen under de kallare årstiderna går det också bra, men logen är just en loge, inte isolerad eller uppvärmd.


Centrumlogen är 312 kvm stor med en tillhörande sidorum/scen på 40 kvm. Nu finns även möjlighet att hyra till den norra delen av logen på ytterligare 120 kvm om man behöver mer utrymme.

Det finns 4 st toaletter (+ytterligare en med dusch om man hyr den norra delen av logen), varav en är tillgänglighetsanpassad.


Vid bröllop, dop och borgerliga begravningar rekommenderas ett maxantal på 200 personer, för att få god plats med bord och stolar. Det vanligaste antal personer vid bröllop/dop brukar var mellan 60-100 pers. Vid konferenser och större evenemang har vi en maxgräns på 300 personer. Vid biosittning rekommenderas ett maxantal på 275 personer.

 

Utemiljö

När man hyr logen hyr man även denna fina utemiljö.
Trädgården är inramad av ett vackert gärdesstaket som smälter ihop med ängen och Sofieroskogen i öster.


Om man vill ha sin vigsel på Sofiero Gård finns flera vackra platser att välja mellan. I trädgården under eken eller vid gärdesstaketet precis intill ladugården.

Andra väljer att ta 3 minuters promenad ner till tallskogen...