HYR LOGE OCH UTEMILJÖ

 

Bokningar för säsong 2024 är igång!

Är ni intresserade av att hyra loge och utemiljö på Sofiero Gård till bröllop, företagsevent eller någon annan tillställning? För mer information välkommen att kontakta:

info@sofierogard.se

Vi vill bevara logen så ursprunglig som möjligt. I mitten av lokalen hänger en vacker kristallkrona från samma tid som Sofiero Gård uppfördes. I väster finns stora vackra fönster som restaurerats efter originalritningarna från 1876. I mitten av logen har vi lagt in ett rejält brädgolv som vi linoljevaxat. Uthyrningssäsongen är från maj till september. Om man vill hyra lokalen under de kallare årstiderna går det också bra, men logen är just en loge, inte isolerad eller uppvärmd.


IMG_6601jpg

Fotograf: Stefan Petersén


Centrumlogen är 312 kvm stor med en tillhörande scen på 40 kvm. Nu finns även möjlighet att hyra till den norra delen av logen på ytterligare 120 kvm.

Det finns 4 st toaletter(+ ytterligare en med dusch om man hyr den norra logen), varav en är tillgänglighetsanpassad.

Vid bröllop eller fest rekommenderas ett maxantal på 175 personer. Vid konferenser och större evenemang har vi en maxgräns på 300 personer.

När man hyr logen hyr man även denna fina utemiljö. Trädgården är inramad av ett vackert gärdesstaket som smälter ihop med ängen och Sofieroskogen i öster.