HYR LOGE OCH UTEMILJÖ


Nu är alla helger  bokade för säsong 2022. Är ni intresserade av att boka tisdagar eller onsdagar för konferens eller något annat evenemang?

välkommen med förfrågan:  info@sofierogard.se

Bokningar för säsong 2023 har startat. Augustimånad är fullbokad, men lediga helger finns i maj, juni, juli och september. Välkommen med förfrågan till:

info@sofierogard.se

Vi vill bevara logen så ursprunglig som möjligt. I mitten av lokalen hänger en vacker kristallkrona från samma tid som Sofiero Gård uppfördes. I väster finns stora vackra fönster som restaurerats efter originalritningarna från 1876. I mitten av logen har vi lagt in ett rejält brädgolv som vi linoljevaxat. Uthyrningssäsongen är från maj till september. Om man vill hyra lokalen under de kallare årstiderna går det också bra, men logen är just en loge, inte isolerad eller uppvärmd.


IMG_6601jpg

Fotograf: Stefan Petersén


Centrumlogen är 312 kvm stor med en tillhörande scen på 40 kvm. Vi har nu även gjort klart den norra delen av logen, på ytterligare 120 kvm, som också går att hyra.

Det finns 4 st toaletter, varav en är tillgänglighetsanpassad. Om man även hyr den norra logdelen, finns här ännu en toalett med duschmöjligheter.

Vid bröllop eller fest rekommenderas ett maxantal på 175 personer. Vid konferenser och större evenemang har vi en maxgräns på 300 personer.

När man hyr logen hyr man även denna fina utemiljö. Trädgården är inramad av ett vackert gärdesstaket som smälter ihop med ängen och Sofieroskogen i öster.