HYR LOGE OCH UTEMILJÖ


Vi har ett fåtal lediga helger säsong 2023.

Bokningar för säsong 2024 har startat.

För mer information om hur det fungerar och vilka helger som är lediga, välkommen att kontakta:

info@sofierogard.se

Vi vill bevara logen så ursprunglig som möjligt. I mitten av lokalen hänger en vacker kristallkrona från samma tid som Sofiero Gård uppfördes. I väster finns stora vackra fönster som restaurerats efter originalritningarna från 1876. I mitten av logen har vi lagt in ett rejält brädgolv som vi linoljevaxat. Uthyrningssäsongen är från maj till september. Om man vill hyra lokalen under de kallare årstiderna går det också bra, men logen är just en loge, inte isolerad eller uppvärmd.


IMG_6601jpg

Fotograf: Stefan Petersén


Eftermiddagsbröllop på Sofiero Gård

Om ni vill ha en dagstillställning med vigsel i trädgården eller i logen, kan vi nu även erbjuda den möjligheten!
Då hyr ni loge och utemiljö från tisdag till onsdag.
Tisdag till förberedelse och vigsel med tillträde från kl 8 till kl 18, samt onsdag för återställning och städning från kl 10-15.
Ni hyr Sofiero Gårds loge och utemiljö och bestämmer och ordnar själva vad ni vill bjuda på och hur ni vill ha själva tillställningen.

Obs! Logen är inte isolerad eller uppvärmd.

Välkommen med förfrågan till info@sofierogard.se

Centrumlogen är 312 kvm stor med en tillhörande scen på 40 kvm. Vi har nu även gjort klart den norra delen av logen, på ytterligare 120 kvm, som också går att hyra.

Det finns 4 st toaletter, varav en är tillgänglighetsanpassad. Om man även hyr den norra logdelen, finns här ännu en toalett med duschmöjligheter.

Vid bröllop eller fest rekommenderas ett maxantal på 175 personer. Vid konferenser och större evenemang har vi en maxgräns på 300 personer.

När man hyr logen hyr man även denna fina utemiljö. Trädgården är inramad av ett vackert gärdesstaket som smälter ihop med ängen och Sofieroskogen i öster.