KONSERTER/EVENEMANG

Tack för ni kom sommaren 2022, det blev magiska konsertkvällar.
Nu jobbar vi på för fullt med konsertplanering inför denna sommar, hoppas vi ses under eken!

ALLMÄN OCH PRAKTISK INFORMATION


Kära konsertbesökare, För att insläppet ska ske så smidigt som möjligt är det bra att förbereda er med att ta fram biljetten innan ni kommer fram till entrén och öppna eventuella väskor då det kommer ske en enkel visitering av säkerhetsskäl. Det är inte tillåtet att ta med sig stolar, bord och dylikt, glasflaskor, burkar, termos, grill, fyrverkerier, paraplyer och föremål som kan skada andra, in på konsertområdet.

Vi ansvarar inte för paraplyer/sittpallar eller andra persedlar som är lämnade utanför entrén och de sparas inte efter konsertdagen. Det finns ingen garderob/effektförvaring.

Husdjur lämnas hemma.

Det är inte tillåtet att ta med sig egen mat och dryck men det kommer finnas möjlighet att köpa detta på plats. Mat och dryck betalas enklast med swish eller kort.

Vi värnar om miljön och har därför försökt att plastbanta så mycket det bara går.


Covid - 19

För allas trygghet följer Sofiero Gård den lokala utvecklingen av Covid-19. De åtgärder som föreskrivs av lokala myndigheter, folkhälsomyndighet och regering, samt eventuellt ytterligare försiktighetsåtgärder kommer att vidtas. Uppdatera dig regelbundet på evenemanget och på Sofiero Gårds eller the Tivolis hemsida, då restriktioner och riktlinjer kan komma att ändras.

För eventuella frågor, kontakta info@sofierogard.se eller info@thetivoli.se

Ute eller inomhus?

Konserterna sker utomhus och logen i ladugården är öppen. Tänk på att det inte är tillåtet att ta med sig paraply så förbered er därför med regnkläder. (Mindre evenemang kan ske inomhus i logen, max 300 p). Tänk på att det inte är tillåtet att ta med sig paraply så förbered er därför med regnkläder.

Ev rökning sker utanför området på anvisad plats.

Tillgänglighet

Sofiero Gård är till för alla. Gården med omgivning är med i bevarandeprogrammet för Drottninggatan och Pålsjö 1999, betecknad med Q och klassad som särskilt värdefull bebyggelse. Markförhållandena består av grusväg med potthål(emellanåt), gruslagd gårdsplan, gräsmattor och äng. RWC finns.
Sker evenemanget inomhus i logen, finns ramper för att komma in i lokalen. Parkering för rörelsehindrad finns.
För att en plats till dig ska förberedas på bästa sätt vid konserter och evenemang vill vi att du hör av dig till info@thetivoli.se eller info@sofierogard.se Maila till samma adresser om du har frågor eller vill ha mer information gällande tillgänglighet innan ditt besök hos oss.


Åldersgräns vid konserter

Vi har en åldersgräns på 13 år i målsmans sällskap.

På grund av ljudvolymen följer vi Folkhälsomyndighetens författningssamling 2014:13 och 15, utan att för den sakens skull inkräkta på artistens kreativa frihet.

Barn under 13 år får inte vistas på konsertområdet, inte ens i målsmans sällskap. Med tanke på åldersgränsen är barvagnar därför inte heller tillåtna.


Kollektivtrafik/parkering

Lämna gärna bilen hemma! Ta benen, cykeln eller bussen.

Busslinje 8 från centrum mot Domsten, gå av vid hållplats Tinkarp Övre eller Sofiero entré.

Säkert biljettköp:

För att säkra biljettköp - Köp alltid din biljett genom arrangörens hemsida eller genom arrangörens biljettleverantör.


Varmt välkomna till Sofiero Gård!Sommaren 2021

Efter en lång tids tystnad var det fantastiskt att äntligen få presentera konserter här på Sofiero Gård igen.
Med en sittande publik om 600 personer, enligt alla de gällande pandemirestriktioner som fanns vid konsertdatumen 2021,
blev det magiska musikkvällar! Vi hade tom inspektion av Länsstyrelsen och blev godkända med stjärna:)
2019 startade vi igång ett samarbete med https://www.thetivoli.se/ i Helsingborg. Tillsammans anordnade vi två konserter.
Tomas Andersson Wij och Mauro Scocco den 4 juli och Carola den 19 juli. Fler var i görningen till säsongen 2020 men allt fick stängas ner pga pandemin.

Gå gärna in på länken och få en känsla av hur Carolakonserten var!

https://www.youtube.com/watch?v=ftVvknCAZ8Q


Sommaren 2017 var vi stolta värdar för SVT:s Antikrundan som spelade in två program på Sofiero Gård.

https://www.facebook.com/antikrundanSVT